Hyviä hetkiä Haapaniemessä!

Haapaniemen Matkailu

Haapaniemessä pääset nauttimaan luonnon rauhasta, laadukkaasta palvelusta ja korkeatasoisista juhla- ja majoitustiloista. Haapaniemessä voi järjestää niin juhlat, kokoukset kuin saunaillatkin, isolla tai pienellä porukalla.


Haapaniemi sopii myös rentoutumiseen, ulkoiluun ja saunailtojen viettoon. Arkinen aherrus katkeaa mukavasti ulkoillessa ja haapahirsisen savusaunan lempeissä löylyissä. Saunasta voi pulahtaa uimaan Haapajärveen, talvella valaistuun avantoon. Lämmitettävät, siirreltävät kylpypaljut täydentävät saunomisen nautintoa.

Tilausravintolamme palvelee A-oikeuksin ja lähitienoon antimista loihdituin herkuin. Ruokailut voidaan järjestää myös ulkotiloihin, esimerkiksi terassille, rantaan tai kotaan.

MAJOITU JA VIERAILE TURVALLISESTI

Meille tärkeintä on vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi ja turvallisuus. Teemme kaiken mahdollisen voidaksesi majoittua ja vierailla meillä turvallisesti. Olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia, muokanneet ruokatarjoilua ja huomioimme turvavälit.

NÄIN VARMISTAMME TURVALLISEN VIERAILUN

Noudatamme terveysviranomaisten yleisiä ohjeita ja suosituksia COVID 19 -tilanteeseen liittyen, lisäksi käytössämme ovat yrityksen omat ohjeistukset.

Olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia. Desinfioimme tehostetusti erilaisia kosketuspintoja kuten ovenkahvat, maksupäätteet ja vastaanottotiskit antibakteerisilla pesuaineilla.

Kiinnitämme vielä normaaliakin enemmän huomiota käsihygieniaan, johon kannustamme myös vieraitamme. Käsidesiä on käytettävissäsi hotelliemme yleisissä tiloissa.

THL:n suositusten mukaisesti henkilökuntamme käyttää kasvomaskia hotellimme tiloissa. Toivomme myös vieraidemme käyttävän kasvomaskia yleisissä tiloissa.

Muistutamme vieraitamme turvavälin pitämisestä ja huolehdimme, ettei yleisiin tiloihin muodostu ryhmiä.

Haluamme turvata vieraidemme ja henkilökuntamme terveyden - ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Vastaanotto

Avoinna puhelimitse. Henkilökunta tulee paikanpäälle tarvittaessa sovitusti.

Ravintolat ja ruokatarjoilu

Ravintola toimii vain ennakkotilauksesta ryhmille. Ravintolan pöydät on sijoitettu väljästi, jotta turvavälien noudattaminen on helppoa.

Puhdistamme pöydät kunkin pöytäkunnan jälkeen. Desinfioimme tehostetusti erilaisia kosketuspintoja kuten pöydissä käytettävät suolasirottimet, juoma-automaattien painikkeet, maksupäätteet ja lasten syöttötuolit.

Kannustamme kaikkia hyvään käsihygieniaan ja käsidesin käyttöön ennen ravintolaan saapumista - löydät sitä ravintolan sisäänkäynnin läheisyydestä sekä buffettarjoilun yhteydestä.

Buffettarjoiluissa tarjoamme asiakkaiden käyttöön kertakäyttökäsineitä.

Ethän saavu ravintolaan, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Sauna

Saunatiloissa muistutamme kaikkia riittävästä turvaetäisyydestä sekä hygieniasta ja rajoitamme asiakasmääriä suositusten mukaisesti.

Kokoukset ja tilaisuudet

Meillä on joustavat kokous- ja juhlatilat erilaisiin tarpeisiin; sijoitamme pöydät ja tuolit niin, että turvavälit toteutuvat.