VILLA HAAPANIEMI

Villa Haapaniemi on monikäyttöinen kohde. Kuusi makuuhuonetta majoittaa mukavasti kahdentoista hengen seurueen. Alakerran tilava ja valoisa Henriikan sali soveltuu oleskelun ja lomailun lisäksi hyvin myös illanistujaisiin, pieniin juhliin ja kokouskäyttöön. Nykyaikainen keittiö ja kaasugrilli mahdollistavat ruoanlaiton sisällä ja ulkona. Ikkunoista avautuu Haapajärven rantamaisema ja ulkopuolella kiertää suuri näköalaterassi. Pihapiiriin kuuluu myös erillinen grillikatos, hiekkaranta, laituri ja soutuvene.

Kaikissa makuuhuoneissa on oma tv, osassa on oma wc ja suihku. Alakerrassa sijaitsevat tilavat ja viihtyisät saunatilat. Puulämmitteisen kiukaan löylyt ovat pehmeät ja lasiluukusta näkyvät liekit tuovat tunnelmaa saunailtaan.

Huvila on käytössä ympäri vuoden. Kesäisin oma hiekkaranta kutsuu paistattelemaan päivää, pulahtamaan uimaan tai vaikka narraamaan kaloja mato-ongella. Lyhyen soutumatkan päässä on myös pieni saari onkikivineen ja laavuineen. Halutessaan veneeseen voi vuokrata perämoottorin.

Rakennusvuosi: 2013

Pinta-ala: 170 m2
Vuodepaikkoja: 12

Varustelu: täysin varusteltu keittiö, kaasugrilli, takka, sauna, pyykinpesukone, kuivausrumpu, taulu-tv, valkokangas, langaton nettiyhteys, oma ranta, laituri ja soutuvene.

Hinta 550€/vrk (pidempiin viipymiin, pyydä tarjous!) 

Erillistilauksesta saatavilla:

Aamiainen 15€/hlö/aamu